onsdag 16 oktober 2013

Halloween

Halloween närmar sig och förberedelserna är i full gång. Det känns som evigheter sedan jag gjorde något riktigt kul, så jag är extra ivrig med att planera och införskaffa årets outfit. Förra året missade jag både halloween festerna i Vasa och i Jeppis, trots de var olika helger. I år har jag så mycket mer fritid på helgerna när jag inte har långa spelresor var och varannan helg :)

Så i år blir det halloween sitz på Cella med hankeiterna, och det tror jag blir kanonbra! Vi var och köpte biljetter, och sen to vi en lunch på ÅA. Herre gud vad det är länge sedan jag har sitt människor. Ska verkligen försöka sätta fart på kandin för att slippa eländet och ensamheten hemma. Eller så får jag försöka skriva och jobba bland människor i skolan eller på bibban, istället för att jobba vid köksbordet här hemma...

Men har det mesta under kontroll inför halloween, men om någon vet var man får tag på vita knästrumpor tar jag gärna emot tips. Helst ska strumporna finnas i Vasa, men kan väl också beställa från nätet om jag inte hittar på annat håll. Det är vita höga strumpor, och sjukt svårt att hitta. Var är problemet liksom???!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar