måndag 2 januari 2012

Nyår

Nyårsafton firades med de bästa vid Amandas. Men innan jag anslöt mig till det fina sällskapet var jag på min kusins vigsel i kyrkan. Brudparet var så fina. Jag känner mig riktigt stolt! Eftersom jag bara har varit på ett bröllop förut var det nästan lika spännande även denna gång. På detta bröllop slängdes det blomblad istället för ris när brudparet kom ut och istället för att köra iväg med någon gammal charmig bil eller en av de nyaste sportbilarna åkte detta brudpar iväg med stans nyaste polisbil. Hur häftigts som helst att se dem köra iväg med de blåa lamporna på. Min kusin är polis vilket förklarar valet av fordon. Jag vill också gifta mig med en polis, för polisbilens skull... Festen hölls sedan på Stadshotellet och jag antar att de hade en trevlig kväll!

Nygifta

Efter den fina och gripande vigseln pustade jag ut och korkade vid Amandas. Nu behövde man inte vara fin och förnäm längre. Nu kunde jag vara mig själv igen och valde att sitta med collegebyxor under kjolen. Skönt!. Jag var nämligen så dum och gick ut i kylan med bara en långkjol. Inga strumpbyxor. Mamma tänkte tappa hakan. Jag hade bara glömt att det är vinter och relativt kallt.

Kvällen vid Amandas var toppen. Men som vanligt går tiden snabbt när man har roligt. Och vips så var vi på väg mot torget för att inte missa tolv slaget Jag kan inte ens minnas hur många jag har kramat och önskat ett gott nytt år åt. Nå, nyår är till för att vara snäll och vänlig. Efter kramkalaset på torget begav vi oss till Mellen, surprise! Som tur slapp vi att köa, vi slapp betala 12,50 eftersom de efter tolvslaget hade ändrat priset till 5 euro och som tur spelade de bra musik. För en gångs skull noterade jag var som egentligen spelades. Och det var bra musik. Stort plus i kanten. Kvällen i sin helhet fick bra betyg! Tack alla nära och kära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar