torsdag 15 augusti 2013

Ålands land

Hur skönt och bra får man egentligen ha?! Min semester e toppen! Igår startade vi tidigt med båten från Åbo och anlände till Åland kring 2 tiden. Trots de var morgonbåt hadd ja grym fiilis på och de var jätte kul att åka båt! Vi gick runt å tålla, vi hängd i tax freen, hälsa på Kajs härliga jobbkompisar, var på drink prover, spela bort pengar, handla på slabb och åt massor me godis. Kajs sa att på båtin får man! Lätt bäst inställning :D Eftersom ja har godisstrejka i 1,5 år frossa jag i mig så myki ja bara hann. Trots ja fick matkoma kona ja int slut ti äta dom jävla godisarna. Sen va di äntligen slut och ja mådd skit, men på båtin får man!

Sen var de dags för Black Jack! Minsta panos var 4 ege och ja kan ju säga att de int blir nå Karibien i höst. Fick dock lite godis av dealern, som tröstpris! Tyngd i mig lite till å mådd mer skit :D Helt huippu båtresa med bästa Kajs!

Väl i hamnen vänta Petter, Kajs kusin. Vilken gentleman som kör och bär väskor, här känner man sig välkommen! Har typ aldrig sett Kajs moster och kusiner, men di e helt urtrevliga! Åland överlag är så mysigt, trots det har lugnat ner sig och blivit rätt tyst. Men till all glädje var de lite folk ute på barerna igår. Så vi to en liten barrunda och drack ett par på Indigo och Arken. Supäsiisti!

Innan utgång to vi en cykeltur genom centrum och hängde hemma med familjen. Vågade också själv ut på en löprunda. Fick en noggrann vägbeskrivning, men det var lite svårt att hålla reda på vänster och höger, kom hem till slut :D

Imorse steg vi upp 8:15. Det var dags för morgonlenkki. Petter var helt på, Kajs var lite mer trögstartad. Men vi fick me henne på cykeln :D Gårdagens frosseri av godis, paj, glass, god mat och öl kändes i kroppen. Men med Petter som draghjälp och Kajs som lätt rulla brevi på cykeln klara vi av en löprunda på bra tid! Belöningen var god frulleeeee runt köksbordet!

Nu ligger vi i sängen och vilar på maten. Och kajs tycker he e såå skönt med semester :D Lillan nap och sen lovar naprapat Petter massage. Perfekt, min kropp e sönder! See you!



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar