måndag 26 april 2010

Avslutning

I lördags hade vi säsongsavslutning med fox damer. Stressade genast efter arbetet iväg hem för att byta till utekläder för att spela boboll med som var eftermiddagens planer. Vi spelade i ett par timmar och det var minst sagt skit kul eftersom vi alla var så duktiga och för att det var evigheter sen sist nån av oss hade spelat.

Innan vi började spela

Svettiga, trötta och törstiga begav vi oss sen av mot Solkulla för att bada bastu och korka upp (de som inte redan hade gjort det under bobolls spelandet.) Och efter ett långt bastubad både i "vanlig" och i turkisk bastu smakade pajjerna som serverades riktit gott. Mätt i magen festade vi vidare med lekar och ölspel. Det blev en riktit lyckad kväll och avslutning.

Tjejjerna vid matbordet

När vi var klara vid Solkulla bar det av mot hotellet, vi provade det nya stället som typ hela Jeppis gjorde, d.v.s. O´learys. Stället var riktit najs och ja tror de blir mysigt att hänga där när det inte är överfullt. Det vad man såg av utrymmet var typ människor, människor och människor som trängdes. Så efter att O´learys stängde och folkmassan minskade for vi ner till Melody med lite fix och trix, där dansa vi tills fötterna och benen inte orkade mer, alltså tills stängning. Då började även träningsvärken från boboll krypa fram eftersom jag inte är i samma form som jag brukar vara då vi har haft paus och träningsuppehåll en bra tid nu. Det var rena utmattningsskedet att ta sig fram till taxi kön må jag säga! Som tur börjar träningarna snart igen!


Nati nati

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar